Pomoč uporabnikom


Preko elektronske pošte: dh-osebni@dh.si
Kontaktni center: 01 3000 200 (pon. – pet., 8.00 - 18.00)

NAVODILA ZA UPORABO DH OSEBNI

Povečano število poskusov prevar!


Opozarjamo vas, da zaznavamo primere zlonamerne elektronske pošte. Vsebina sporočil je različna ("Obvestilo o plačilu", "Nenavadna dejavnost prijave", "Obvestilo o novem sporočilu", itd.), vsa pa vsebujejo logotip Delavske hranilnice in povezavo, ki vodi do lažnega obrazca za vnos podatkov Rekono računa.

Ponovno vas opozarjamo na sledeča pravila varne uporabe:

1. Ne vnašajte podatkov vašega Rekono uporabniškega računa ter ne vpisujte enkratnih SMS OTP gesel na spletnih straneh, do katerih dostopate preko povezav iz elektronske pošte, SMS sporočila ali sporočil prejetih preko drugih kanalov (npr. Viber,…) ali jih prejmete od neznancev.
2. Nikomur ne razkrivajte vaših prijavnih podatkov, kartičnih podatkov ali enkratnih SMS OTP gesel po telefonu ali kako drugače.
3. Veljavnost Rekono računa ni omejena! Kakršnakoli zahteva po podaljšanju ali obnovi, ki jo prejmete preko elektronske pošte ali SMS sporočila, je prevara.
4. Ne omogočajte neznancem dostopa do svojega računalnika.
5. Do spletne banke dostopajte samo preko uradne spletne povezave, ki je na voljo na strani hranilnice, in uporabljajte zgolj uradno aplikacijo za mobilno banko, ki je objavljena v trgovinah Google Play ali Apple App Store.

Več o različnih oblikah prevar in kako se zaščititi pred njimi lahko preberete na spletni strani Varno poslovanje.

    Pozabljeno geslo

    Prijava kvalificiranega digitalnega potrdila

    Info
    Vpis SMS žetona